Άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας και Παιδείας ο Χριστόδουλος Στεφανάδης

Άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Υγείας και Παιδείας αναλαμβάνει ο Χριστόδουλος Στεφανάδης. Ο καθηγητής Καρδιολογίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με Ν.Δ. ζήτησε να μην παίρνει μισθό, κάτι που αναφέρεται στο ΦΕΚ του διορισμού του, καθώς επιθυμεί να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

 Ο διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογες με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η γνωριμία του με τον κ. Σαμαρά ξεκινά εδώ και πολλά χρόνια πριν μάλιστα ο σημερινός πρωθυπουργός αναλάβει καν την ηγεσία της ΝΔ.

Το όνομα του κ. Στεφαναδη ακούστηκε έντονα κατα τον πρόσφατο ανασχηματισμό για τη θέση του υπουργού Υγειας, ωστόσο οι ισορροπίες στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο κυβερνώντων κομμάτων, έδινε εξαιρετικά περιορισμένα περιθώρια για την επιστράτευση εξω κοινοβουλευτικών στελεχών.

Η εμπιστοσύνη όμως που έχει ο πρωθυπουργός στις γνώσεις και τις ικανότητες του κ. Στεφαναδη, έφερε τον καθηγητή στο Μέγαρο Μαξίμου με τη ιδιότητα του συμβούλου για τα πλέον ευαίσθητα θεματα του κυβερνητικού έργου.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Γοργοπόταμος: 80 χρόνια από τότε που άλλαξε η ιστορία

Με την καθιερωμένη εκδήλωση στη γέφυρα του Γοργοπόταμου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *