Έκπτωση στην Αγορά του Ρέντη για τους κατόχους καρτών ΟΑΣΑ

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι κάτοχοι μηνιαίων ή ετήσιων καρτών του ΟΑΣΑ θα απολαμβάνουν έκπτωση 5% στις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στην αγορά του Ρέντη διατίθενται κρέατα, ψάρια, ψωμί και αρτοσκευάσματα, είδη παντοπωλείου κλπ. ενώ τα καταστήματα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Όμιλος ΟΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα του. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική προώθησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών, κάνοντας τες πιο ελκυστικές.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Θ. Σκορδά και του προέδρου του ΟΚΑΑ κ. Π. Σταμπουλίδη ανακοινώθηκε επίσης η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις αγοραπωλησίες προϊόντων σε επίπεδο χονδρικής που πραγματοποιούνται στις κεντρικές αγορές.

Μέσω της νέας υπηρεσίας παραγωγοί, χονδρέμποροι και λιανοπωλητές θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές και να κλείνουν συμφωνίες εξ αποστάσεως.

About kymaeditor

Check Also

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 16χρονου, στη διάρκεια καταδίωξης

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 16χρονου, τα ξημερώματα στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *