Έρχεται στα τέλη του μήνα το firmware update του PS4

Διάφορα «καλούδια» θα φέρει μαζί του το firmware update 1.70 του PS4. Η Sony είχε μιλήσει για λίγες βδομάδες αναμονής και πράγματι στις 30 Απριλίου θα γίνει διαθέσιμη η συγκεκριμένη αναβάθμιση λογισμικού.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα video features του PS4. Ένας νέος editor, το SHAREfactory, περίπου στα πλαίσια του Upload Studio για το Xbox One, θα σας επιτρέψει να επεξεργάζεστε gameplay οπτικό υλικό, να προσθέτετε κείμενο, αλλά και περιγραφή (στην περίπτωση που έχετε την PlayStation Camera). Επιπλέον, και αντίθετα με το Upload Studio, έχετε τη δυνατότητα να βάζετε και τη δική σας μουσική υπόκρουση.

Αφού το βίντεο ολοκληρωθεί, θα μπορείτε πια να το περνάτε σε USB drive, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν εγγραφή gameplay σε εξωτερικό μέσο (μέσω HDMI), θα είναι πλέον εφικτό αφού αφαιρείται το κλείδωμα HDCP.

Τέλος, μην ξεχνάμε και το pre-loading, δηλαδή τη δυνατότητα να κατεβάζετε τις ψηφιακές εκδόσεις των παιχνιδιών που έχετε προπαραγγείλει, πριν αυτά κυκλοφορήσουν. Όπως και στο Steam, οι τίτλοι θα ξεκλειδώνονται/ ενεργοποιούνται για να ξεκινήσετε το gaming, αυτόματα, τη μέρα του release.

About kymaeditor

Check Also

Έφτασε στη χώρα μας το κρουστικό κύμα από την έκρηξη του ηφαιστείου Hunga Tonga

Πολλοί μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου meteo  κατέγραψαν τη διακύμανση της ατμοσφαιρικής πίεσης που σχετίζεται με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *