«Δεν διοικούν οι συνδικαλιστές την Ελλάδα»

Πυρά κατά των συνδικαλιστών της ΔΕΗ εξαπέλυσε ο Τάσος Νεράντζης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση εκλέχθηκε για να κάνει ορισμένα πράγματα. Δεν διοικούν οι συνδικαλιστές αυτό τον τόπο, κάποιοι από τους οποίους έχουν κατηγορηθεί και για κακουργηματικές πράξεις». Παράλληλα χαρακτήρισε «πυροτέχνημα» το δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΔΕΗ.

«Υπάρχει βιασύνη σαφώς στη Βουλή για το νομοσχέδιο γιατί είναι προαπαιτούμενο και πρέπει να ψηφιστεί για να πάρουμε τη δόση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεράντζης για το νομοσχέδιο της ΔΕΗ. Σχετικά με το θέμα που έθιξε την Τετάρτη ο κ. Κωνσταντινίδης, βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο, γι’ αυτό και τοποθετήθηκε όπως ο ίδιος ανέφερε στο γ’ θερινό τμήμα της Βουλής, ο κ. Νεράντζης  άφησε αιχμές εναντίον του βουλευτή Φλώρινας λέγοντας: «Ο κάθε βουλευτής δηλώνει και μάλιστα εγγράφως σε ποιο τμήμα θέλει να συμμετάσχει και σαφώς γίνονται και αντικαταστάσεις όταν καταστεί αναγκαίο».

«Μπορεί να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας η συγκεκριμένη Βουλή»

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Νεράντζης σημείωσε: «Αριθμητικώς και πολιτικώς είναι δυνατόν η συγκεκριμένη Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 180 βουλευτές. Νομίζω ότι είναι και η μόνη Βουλή που μπορεί να το κάνει. Η επόμενη ενδεχομένως να μην μπορεί…».

Τέλος ο κ. Νεράτζης εμφανίστηκε θετικός στο κάλεσμα στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ. να επιστρέψουν και πάλι στο κόμμα, όμως διευκρίνισε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

About kymaeditor

Check Also

Γοργοπόταμος: 80 χρόνια από τότε που άλλαξε η ιστορία

Με την καθιερωμένη εκδήλωση στη γέφυρα του Γοργοπόταμου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *