Παραλαβή των δυο γηπέδων αντισφαίρισης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ

Παρελήφθησαν σήμερα Παρασκευή (24/7) από την Περιφέρεια Αττικής τα δυο γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και τα οποία τίθενται προς χρήση από τους επισκέπτες και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.
Το έργο της ολοκλήρωσης των εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης και ανάπλασης του ΣΕΦ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και εκτός από τα δυο γήπεδα, περιλαμβάνει την εκτέλεση οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών και βλαβών σε δίκτυα ύδρευσης και φωτισμού καθώς και την ανακατασκευή της παιδικής χαράς, η οποία αναμένεται να παραδοθεί για χρήση το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των γηπέδων, η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας περισσότερων αθλητικών εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

About kymaeditor

Check Also

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ακτή Μιαούλη, λόγω τροχαίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην ακτή Μιαούλη  και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × four =