Συνάντηση Σταθάκη-Μώραλη για τα έργα του Πειραιά.

Συνάντηση είχαν σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τον υπουργό Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη με αντικείμενο  την πορεία εξέλιξης των έργων που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013, τις προτεραιότητες του Δήμου και τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αξιοποίηση των εργαλείων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 .

Ο κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε  τις προτάσεις του για το αναπτυξιακό μοντέλο του Πειραιά μεταξύ άλλων και στο πλαίσιο της  αξιοποίησης του  ΟΛΠ , αλλά και άλλα θέματα που αφορούν στην πόλη.
Ο κ. Γιώργος Σταθάκης εξέφρασε  τη βούληση του για υποστήριξη της αναπτυξιακή πολιτικής του Δήμου και την πρόθεση αρωγής  για την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμών τεχνικών ζητημάτων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 17/4 με τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση.

Οι πολίτες του Πειραιά αναμένουν πράξεις, όπως δειγματοληπτικά μπορούμε να αναφέρουμε την  ολοκλήρωση του κτιρίου της Ραλλείου, την πολύπαθη Πλατεία Πηγάδας  και άλλα έργα σε εξέλιξη.

About kymaeditor

Check Also

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ακτή Μιαούλη, λόγω τροχαίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην ακτή Μιαούλη  και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − 9 =