Σύσκεψη Γιάννη Μώραλη με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο, σύσκεψη με εκπροσώπους πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων, κατά την οποία συζήτησαν την πρόταση για την ανάληψη της διαχείρισης από τον Δήμο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Σ.Ε.Φ.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π.) κ. Γιώργος Ανατολάκης και κ. Γιάννης Σπάθας αντίστοιχα, καθώς και εκπρόσωποι 11 ποδοσφαιρικών σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Σ.Ε.Φ. για προπονήσεις και αγώνες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ., Α.Ο. Καστέλλας, Δ.Α.Ο. Αργοναύτης, Α.Ο.Ν.Φ. Πειραϊκός, Α.Ο.Φ.Ν.Φ. Πανφαληρικός, Α.Ε. Χατζηκυριακείου, Προφήτης Ηλίας, Α.Π.Ο. Φίλαθλοι, Α.Σ. Κωφών, Π.Σ. Προμηθέας, Α.Σ.Χ. Ποσειδών.

Όλοι οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην πρόταση του Δημάρχου να αναλάβει ο Δήμος τη διαχείριση του γηπέδου, διότι όπως ανέφεραν έχει τη δυνατότητα να επιλύει με μεγαλύτερη αμεσότητα λειτουργικά προβλήματα του γηπέδου.

About kymaeditor

Check Also

Θερμαινόμενος χώρος στον Πειραιά για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες

Ο Δήμος Πειραιά λειτουργεί για την προστασία των πολιτών θερμαινόμενο χώρο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + eight =