Τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Πειραιά στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη- Μώραλη

Η πορεία υλοποίησης εμβληματικών έργων και υποδομών που χρηματοδοτούνται ή είναι υπό ένταξη για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια στον Δήμο Πειραιά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ευρείας συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Πειραιά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Γ. Μώραλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, η διευθύντρια της Εφορείας Πειραιώς και Νήσων Σ. Χρυσουλάκη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας Αποχέτευσης Α. Αργουδέλης, ο Γ. Γ. του Δήμου Β. Ταταρόπουλος, οι Σύμβουλοι Δημάρχου Α. Κουτσοδόντης και Η. Σαλπέας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε διεξοδική συζήτηση μεταξύ άλλων για την αστική ανάπλαση στην περιοχή Αγίου Διονυσίου, την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο, την Πειραϊκή Ακτή, έργα οδοποιίας, το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα, την Πεζογέφυρα στον Κόμβο Γρ. Λαμπράκη και Δωδεκανήσου, για το Κέντρο επιχειρηματικής καινοτομίας για τη γαλάζια ανάπτυξη, την αναβάθμιση αστικών γηπέδων, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, την αποκατάσταση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Ζέας την ανακατασκευή ασφαλτικών και λοιπών οδοστρωμάτων, κ.α.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συζήτησης ζήτησε από τα υπηρεσιακά στελέχη να συνεργαστούν στενά προκειμένου να γίνει απρόσκοπτα η υλοποίηση των έργων και των δράσεων που έχουν συμφωνηθεί. Το συντονισμό και τη συνεργασία των δύο πλευρών έχει αναλάβει η αρμόδια Αντιπεριφέρειάρχης Σ. Αντωνάκου.

About kymaeditor

Check Also

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων:Εκδήλωση για τον Επίσημο Εορτασμό για την Επέτειο των 2.500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Εκδήλωση για τον Επίσημο Εορτασμό για την Επέτειο των 2.500 χρόνων από την Μάχη των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 7 =