Δημοτικό θέατρο Πειραιά / Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό

«Η στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στον Πολιτισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»
Την έμπρακτη στήριξή του στους χιλιάδες εργαζόμενους στο χώρο του Πολιτισμού δήλωσε για μια ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά αναρτώντας στο δημοτικό θέατρο Πειραιά γιγαντοπανό με το σύνθημα «οι άνθρωποι του πολιτισμού δεν είναι αόρατοι».

«Η στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στον Πολιτισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που τόσο στους δρόμους, όσο και στη Βουλή αγωνίζεται στο πλευρό τους» τονίζουν οι ίδιοι προσθέτοντας ότι «ο κυβερνητικός κυνισμός απέναντι στα προβλήματα επιβίωσης των εργαζομένων βρίσκει απέναντί του τους μαζικούς αγώνες που αγκαλιάζονται από τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Στην παρέμβαση συμμετείχαν η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Πειραιά Θ. Δρίτσας, Τρ. Αλεξιάδης,ο Γ. Ραγκούσης εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Λ. Νίκα, αντιπροσωπεία της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά με επικεφαλής τον συντονιστή Χ. Φωτιάδη,και τα μέλη της Νομαρχιακής Γ. Γώγο, Κ. Κυλάκου, Γ. Καρδαρά, Π. Ψαλιδάκος, Θ. Λαζαρίδης, Γ. Μανώλης, Κ. Μπερδεμπέ, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους» Ν. Μπελαβίλας, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Μ. Θεόδοτος, η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Λογοθέτη, η Ε. Σταματάκη πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά και η Τζένη Αρσένη από τμήμα Πολιτισμού.

About kymaeditor

Check Also

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα συντήρησης οδικών αξόνων της ΠΕ Πειραιά από την Περιφέρεια Αττικής

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα συντήρησης και βελτίωσης κεντρικών οδικών αξόνων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά προϋπολογισμού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + 20 =