Εκπτώσεις έως 70% από την Μαρινόπουλος Α.Ε.

Εκπτώσεις έως 70% προσφέρει από τις 14 Ιουλίου η Μαρινόπουλος Α.Ε. Οι εκπτώσεις αφορούν μια ευρεία γκάμα αγαθών καθημερινής ανάγκης, αλλά και τα εποχικά – καλοκαιρινά προϊόντα διακοπών.

Ειδικότερα, από τις 14 έως τις 26 Ιουλίου 2014, η Μαρινόπουλος Α.Ε. υλοποιεί εκπτώσεις τιμών έως και 60% σε μια ευρεία γκάμα φρέσκων και τυποιημένων τροφίμων, αλλά και προϊόντων υγιεινής και καθαριότητας. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express επωφελούμενοι από τις χαμηλές τιμές.

Επιπλέον, από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου τα καταστήματα Carrefour θα προσφέρουν μαγιό και καλοκαιρινά ρούχα, ποδήλατα, παιχνίδια για τη θάλασσα και εξοπλισμό για την παραλία, την εκδρομή, το κάμπινγκ, τη βόλτα, καθώς και λευκά είδη, πετσέτες μπάνιου, είδη σπιτιού και μικροσυσκευές σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές με έκπτωση έως και 70%.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι Κερατσινίου

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *