«Η κυβέρνηση έχει ορίζοντα το 2016»

Δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι «ορίζοντας της κυβέρνησης είναι το 2016».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ανέφερε πως πρόκειται για μια αυθαίρετη κρίση και πως δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί, «όπως δόθηκε τέτοια ευκαιρία και σε εμάς» ενώ παράλληλα τόνισε πως η κυβερνητική πορεία βρίσκεται σε ένα σημείο αιχμής που δεν πρέπει να ανακοπεί, καθώς έχει μεγάλη ευθύνη να «τρέξει» το στόχο των μεταρρυθμίσεων.

Δεν τοποθετήθηκαν ορισμένοι υπουργοί στο κυβερνητικό σχήμα για λόγους ισορροπίας, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, είπε πως τα σημεία κριτικής που υπάρχουν στα θέματα της οικονομικής πολιτικής, δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουν φύγει όλα τα σύννεφα από τον ορίζοντα.

«Οι  κυβερνήσεις δεν πέφτουν με μεγαλόστομες διακηρύξεις»

Επίσης πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της, τη δύσκολη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος από τη μια και την καθημερινότητα της λειτουργίας της οικονομίας από την άλλη.

Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση για πρόωρες εκλογές είπε ότι «ορίζοντας μας, είναι το 2016» ενώ συμπλήρωσε πως οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με μεγαλόστομες διακηρύξεις.

 «Δίψα για εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκλογές «επίμονα έως βαρετά» και καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ «δίψα για εξουσία».

Καταλήγοντας τόνισε πως μέχρι να φτάσουμε το Φεβρουάριο στον «σκόπελο» της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει σοβαρά και υπεύθυνα τη δουλειά της.

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός τώρα: Ισχυρή δόνηση, αισθητή στην Αττική

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.07. Ο σεισμός έγινε ιδιαιτέρως αισθητός στην Αθήνα. Το επίκεντρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *