Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου: «Δεν θα πουν στον πρωθυπουργό πώς με έβαλαν στη φυλακή»

Η ΔΕΘ ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της και ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως και τη παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Θεσσαλονίκη, εξέδωσε επιστολή μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται για την υπόθεση της “μαύρης τρύπας” στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει “είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει: “Τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος;”. Τι κάνει ο επί 12ετία δήμαρχος της πόλης; Ασφαλώς θα του πουν ότι είμαι στη φυλακή, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα του πουν πώς με έβαλαν στη φυλακή”, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την αθωότητά του.

Στην επιστολή του,  ο τέως δήμαρχος επαναλαμβάνει πως ήταν το “εξιλαστήριο θύμα”.

Ακόμη, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για “μια νέα δίκη, που αυτή τη φορά πιστεύω να είναι μια δίκαιη δίκη. Μια δίκη χωρίς σκοπιμότητες. Μια δίκη που θα αποδείξει με πόση ανιδιοτέλεια υπηρέτησα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επί 12 συνεχή χρόνια τους συμπολίτες μου και τον τόπο”.

Υπενθυμίζεται πως το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε 12ετή κάθειρξη, για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Άνοιξε η πλατφόρμα για Προσωπικούς Βοηθούς ατόμων με αναπηρία

Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως Προσωπικοί Βοηθοί ατόμων με αναπηρία. Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *