Πανηγυρική επανεκλογή Κασιμάτη στον Κορυδαλλό- «Οι πολίτες επικρότησαν το έργο, το αποτέλεσμα, το ήθος και την αγωνιστικότητα μας»

Μεγάλη καθαρή νίκη εξασφάλισε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, που αναδεικνύεται ο νικητών των δημοτικών εκλογών με ποσοστό 58, 82%.

Σε δήλωση του μετά το αποτέλεσμα αναφέρει: «Το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών αποτελεί μια μεγάλη νίκη του Κορυδαλλιώτικου λαού. Οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία επικρότησαν το έργο, το αποτέλεσμα, το ήθος και την αγωνιστικότητα μας. Τους ευχαριστώ. Είμαστε περήφανοι για τον έντιμο αγώνα, που δώσαμε με ευπρέπεια και επιχειρήματα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αποκλειστικό αντίπαλο τα προβλήματα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και τις ανάγκες των πολιτών, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων. Ο εκλογικός αγώνας τελείωσε.

Ήδη απομακρύνονται όλες οι αφίσες και τα πανό, προκειμένου η πόλη καθαρή να ξαναμπεί στους κανονικούς της ρυθμούς. Καλώ όλους τους συναδέλφους, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όλες τις παρατάξεις να πορευθούμε από κοινού, να αγωνιστούμε μαζί, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικά συνθήκες.”

 

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *