Συνάντηση Φ. Γεννηματά με τη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Κερατσινίου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στη Χαριλάου Τρικούπη. Η δημοτική αρχή εξέθεσε τα προβλήματα και ζήτησε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των βιομηχανιών από την περιοχή.

Μετά την συζήτηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή.

«Χωρίς ρύπανση, με καθαρό αέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, με εναλλακτικές δραστηριότητες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε και δεσμεύτηκε πως το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες τόσο στην Βουλή, όσο και με την εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής».

Στην συνάντηση, από το Κίνημα Αλλαγής ήταν παρόντες ο αρμόδιος βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, οι Χ. Δούκας και Γ. Αποστολόπουλος, γραμματείς των Τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος και ο γραμματέας Ενημέρωσης Π. Βλάχος.

Να υπενθυμίσουμε πως η συνάντηση είναι στο πλαίσιο σειράς  συναντήσεων της δημοτικής αρχής Κερατσινίου με εκπροσώπους των κομμάτων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου για το θέμα της απομάκρυνσης ρυπογόνων βιομηχανιών από την πόλη.

About kymaeditor

Check Also

Σαράντα τάμπλετς διέθεσε ο Δήμος Πόρου στα Σχολεία και σε μαθητές του νησιού

Σαράντα τάμπλετς διέθεσε ο Δήμος Πόρου στα Σχολεία και σε μαθητές του νησιού, μετά από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 16 =