Επανεξετάζεται δικαστικά η απόφαση για τα στημένα παιχνίδια.

Αναίρεση για νομικούς λόγους άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τους στημένους αγώνες στο χώρο του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επανεξεταστεί δικαστικά.

Με το επίμαχο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών είχαν παραπεμφθεί κατά πλειοψηφία, με ψήφους δύο έναντι ενός, σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης ποδοσφαιρικού αποτελέσματος, παράγοντες του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όμως είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, εκβίασης και άλλες, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος για σύσταση και συμμορία.

Για την ίδια υπόθεση είχαν παραπεμφθεί σε δίκη συνολικά 27 άτομα, παράγοντες του ποδοσφαίρου, για διάφορά αδικήματα που σχετίζονται με στοιχήματα και στημένους αγώνες.

Μετά την άσκηση αναιρέσεως από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την τελική απόφαση για την πορεία της υπόθεσης από δικαστικής πλευράς θα έχει προσεχώς το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

About kymaeditor

Check Also

Τα νέα μέτρα του υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία του Δημοσίου από αύριο

Νέα μέτρα και ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από αύριο στο Δημόσιο και ειδικά στις υπηρεσίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × five =