Οι Ιεράρχες , το γεύμα και το απόδειπνο με πολλή ανευθυνότητα και υποκρισία

«Δεν ξέρουμε πώς κόλλησε ο Αρχιεπίσκοπος. Ενδεχομένως να ήρθε σε επαφή με κάποιο κρούσμα μέσα στο Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς και πότε προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Τι να κάνει και αυτός , υπακοή χωρίς νηστεία , ότι του λένε μεταφέρει!

Υπάρχει όμως ένα ύποπτο γεύμα που έλαβε χώρα μετά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου παρουσία (φυσική) κληρικών και κοσμικών και όχι με πέντε άρτους ευλογημένους αλλά με εξυπηρέτηση από catering. Μάλιστα ήταν για την ονομαστική εορτή Μητροπολίτη των (σχεδόν) Βορείων Προαστίων που θέλει να δηλώνει παρών και με αντανακλαστικά στις επιταγές της Επιστήμης και της Ιατρικής ειδικότερα.

Τέλος πάντων κάτι πήγε πολύ στραβά γιατί η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος νοσεί  (και ιατρικά). Και όχι μόνο νοσεί αλλά το κρατάει και μυστικό και συναντά θεσμικούς για να θέσει τις απαιτήσεις της (εν προκρειμένω το άνοιγμα των εκκλησιών από τον Πρωθυπουργό). Φαίνεται ότι ισχύουν άλλοι κανόνες ευθύνης στην περίκλειστη Μονή Πετράκη. Τα πάρτι εκεί επιτρέπονται . Η Δικαιοσύνη δεν ακούει, είναι γνωστό.

Αφού λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος δεν απομονώθηκε, είχε πάντως το νου του καθώς υπεβλήθη σε τεστ για κορονοϊό αλληλοδιαδόχως, τελικά νόσησε και αναγκάστηκε το περιβάλλον να παραδεχτεί. Απλά δε μπορεί να θυμηθεί από πού προήλθε το κακό!

Απύθμενη υποκρισία από αυτούς που κάνουν καριέρα διακυρρήσσοντας την ειλικρίνια…

Βοηθεία μας!

About kymaeditor

Check Also

Mητροπολίτης Χρυσόστομος προς τους πιστούς: «Ο Άγιος Ανδρέας θα είναι στο σπίτι σας»

Μήνυμα προς τους πιστούς, με αφορμή τη φετινή εορτή του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 15 =