Σύγκρουση αλιευτικών σκαφών στη Χαλκίδα.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για περιστατικό σύγκρουσης του επαγγελματικού Α/Κ σκάφους «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» με κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα τον 61χρονο ιδιοκτήτη του, με το ερασιτεχνικό Α/Κ σκάφος «ΣΟΥΛΤΑΝΑ» , με κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα τον 74χρονο ιδιοκτήτη του, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αυλίδος νότιου Ευβοϊκού κόλπου κατά τη διενέργεια αλιείας.

Από τη σύγκρουση βυθίστηκε το «ΣΟΥΛΤΑΝΑ» ενώ ο 74χρονος κυβερνήτης του και μοναδικός επιβαίνων επιβιβάσθηκε με ασφάλεια στο «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος ανελκύστηκε ασφαλώς με μέριμνα του ιδιοκτήτη του, ενώ και τα δύο σκάφη ελλιμενίζονται στο αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας .

About kymaeditor

Check Also

Noor 1: Ένοχοι οι 9 εκ των 12 κατηγορουμένων

Την ενοχή 9 εκ των 12 κατηγορούμενων στην υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 20 =