φωτο αρχείου

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Ε/Γ-Υ/Γ ”F/D XΧIΧ” στην Αίγινα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ”F/D XΧIΧ” Ν.Π. 10232, για βλάβη στο ανυψωτικό σύστημα του πλοίου.
Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς ν. Αίγινα – ν. Αγκίστρι, κατέπλευσε στο λιμένα ν. Αίγινας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια σαράντα έξι (46) επιβάτες. Οι έντεκα (11) εξ αυτών, καθώς και τρεις (03) επιβάτες που ανέμεναν στο λιμένα Αίγινας προς επιβίβαση, είχαν προορισμό το Αγκίστρι, όπου και προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αυτοψίας από ιδιώτη δύτη και επιθεώρησης από Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε απώλεια τμήματος του δεξιού τελικού άξονα στο σημείο του συνδέσμου.
Βραδινές ώρες, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του ”F/D XΧIΧ”, προκειμένου να εκτελέσει μεμονωμένο πλου, κενό επιβατών, με προορισμό την Επισκευαστική Ζώνη Περάματος.

About kymaeditor

Check Also

Δεύτερη βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ “ΑΘΗΝΑ”

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, πρωινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΑΘΗΝΑ” Ν.Π. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 1 =