Άμεση παραχώρηση των Λιπασμάτων ζητά ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά

Τρεις μήνες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα Λιπάσματα και τη δημόσια δέσμευση του, για δεύτερη φορά, σχετικά με την παραχώρηση της έκτασης στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει. Παρόλο που οι υπηρεσίες του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας είναι έτοιμες να ξεκινήσουν την ανάπλαση των Λιπασμάτων που θα αποτελέσει έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, η παραχώρηση μοιάζει να έχει περιέλθει σε τέλμα. Τόσο η δημοτική αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας όσο και η Περιφέρεια Αττικής επιμένουν ότι η παραχώρηση πρέπει να γίνει αμέσως ώστε να ξεκινήσουν τα έργα και να μπορέσουν οι πολίτες το συντομότερο να χαρούν το παραλιακό μέτωπο.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στη 13:00μμ, ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα των Λιπασμάτων. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι).

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *