Άσυλο Ανιάτων: Βγάζουν στο δρόμο 180 κατάκοιτους ασθενείς λόγω κατασχέσεων

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Άσυλο Ανιάτων αφού αντιμέτωποι με ¨εξωση» βρίσκονται οι 180 τρόφιμοι  και κατάκοιτοι ασθνείς του Ιδρύματος της οδούς Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη λόγω των κατασχέσεων στους λογαριασμούς του, που αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση πραγματοποίησε η ΙΓ” Εφορία.

Το νέο «χτύπημα» για το πολύπαθο ίδρυμα έρχεται μάλιστα σε μια στιγμή που η διοίκηση του έχει ήδη ολοκληρώσει την εκπόνηση  σχεδίου εξυγίανσης και αναμένει έγκριση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτήν, όπως άλλωστε, προέβλεπε η νομοθετική ρύθμιση για τη διευκόλυνση ιδρυμάτων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα η οποία πέρασε από τη Βουλή τον περασμένο Μάρτιο.

«Παρότι είναι σε εξέλιξη ο διακανονισμός για ευνοϊκές ρυθμίσεις των χρεών, η Εφορία προχωράει σε δέσμευση και κατασχέσεις στους λογαριασμούς του Ασύλου, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους ασθενείς μας ούτε τα βασικά» εξηγεί η πρόεδρος του ιδρύματος Ιωάννα Ηλιάδη.

About kymaeditor

Check Also

Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Καταγγελία γιατρών για αυθαίρετη περικοπή τακτικών χειρουργείων με εντολή της διοίκησης

Με αφορμή καταγγελία γιατρών για αυθαίρετη περικοπή τακτικών χειρουργείων με εντολή της διοίκησης του Γ.Ν. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *