Έκπτωση 50% από τον ΟΛΘ για τα εμπορευματοκιβώτια.

Έκπτωση 50% στα αποθηκευτικά δικαιώματα των εμπορευματοκιβωτίων εισαγωγής, καθώς και των εμπορευμάτων εισαγωγής του συμβατικού λιμένα, των οποίων η παραλαβή καθυστέρησε εξαιτίας της τραπεζικής αργίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Ειδικότερα, στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ), η έκπτωση αφορά τα αποθηκευτικά δικαιώματα εμπορευματοκιβωτιών, που εκφορτώθηκαν από πλοίο στο διάστημα από 26 Ιουνίου 2015 έως και 19 Ιουλίου 2015 και θα παραληφθούν μέχρι και την 21η Αυγούστου 2015.

Για τα εμπορευματοκιβώτια που έχουν ήδη παραληφθεί και τιμολογηθεί, η έκπτωση γίνεται κατόπιν έγγραφου αιτήματος του πελάτη, το οποίο πρέπει να υποβληθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ όσα εμπορευματοκιβώτια παραληφθούν μετά τη λήψη της απόφασης, η έκπτωση γίνεται κατά την έκδοση του τιμολογίου.

Στον συμβατικό λιμένα, βάσει της σημερινής απόφασης της ΟΛΘ ΑΕ, η έκπτωση αφορά τα αποθηκευτικά δικαιώματα φορτίων εισαγωγής που εκφορτώθηκαν από 26 Ιουνίου μέχρι και 19 Ιουλίου 2015 και θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του λιμένα, μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015.

“Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και σε συνεργασία μαζί τους και με τους επαγγελματικούς φορείς να δίνει λύσεις για τη διευκόλυνση του εμπορίου και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Δημήτρης Μακρής.

About kymaeditor

Check Also

Ελαφρά πρόσκρουση Φ/Γ πλοίου στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *