Έλληνα πολίτη ξύπνα! 4 εκατομμύρια ευρώ η χρηματοδότηση των κομμάτων για τις εκλογές.

κάλπη 2
Έγκριση ποσού 4 εκατ. ευρώ για την καταβολή εκλογικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, υπέγραψε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Μιχάλης Θεοχαρίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχαρίδης ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 4.036.000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εσωτερικών, Ειδικός φορέας 07- 130.- Κ.Α.Ε 2595- οικ. έτους 2015, για καταβολή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Παράλληλα, εκτός από το γεγονός ότι οι Έλληνες βουλευτές θα πληρωθούν κανονικά τη βουλευτική αποζημίωση για τον Ιανουάριο αν και η Βουλή είναι κλειστή, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε απόφαση, σχετικά με τον προσδιορισμό του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή ανά κάθε εκλογική περιφέρεια.

Το υψηλότερο όριο παρουσιάζει η Β’ Αθηνών με 138.000 ευρώ ενώ το χαμηλότερο εμφανίζεται στις εκλογικές περιφέρειες Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδος, Σάμου και Φωκίδος με 18.000 ευρώ.

Ίλιγγο προκαλεί ο πολλαπλασιασμός σε έναν χαμηλόμισθο Έλληνα πολίτη για να συμπληρώσει το ποσό αυτό!

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Παλαιοχώρα Χανίων

Tο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 18:38 ώρα Ελλάδος, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *