Έντονες ζυμώσεις για τη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά- Ποια ονόματα “παίζουν”

Πολλά είναι τα σενάρια για τη νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά  και τον πρόεδρο αυτού. Ο νέος επικεφαλής  θα γίνει γνωστός την προσεχή Κυριακή και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, όπως αυτό του Χρήστου Αγραπίδη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες,  αρνήθηκε τη συγκεκριμένη θέση αφού φαίνεται να διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου.

Φαβορί για Αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι ο Παναγιώτης Καλογερόγιαννης  ενώ για τη θέση του Προέδρου του ΟΠΑΝ (Οργανισμός με αρμοδιότητες τον πολιτισμό τον αθλητισμό και τη νεολαία), ο Σταύρος Ελληνιάδης. Η Ειρήνη Νταϊφά δε φαίνεται να αναλαμβάνει την ευθύνη του Δημοτικού Θεάτρου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων .

Φαβορί για πρόεδρος στη ΔΗΡΑΠ (Κανάλι Ένα), είναι ο Τάκης Αβραμίδης

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος διεκδικεί την αντιδημαρχία με ευθύνη τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ επικρατέστερος για πρόεδρος στη ΔΗΡΑΠ (Κανάλι Ένα), είναι ο Τάκης Αβραμίδης.

Τέλος  νέος Γενικός Γραμματέας  του Δήμου σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες , θα είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φιλής, Βασίλης Ταρταρόπουλος απόστρατος Αξιωματικός.

 

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *