Έστειλε μήνυμα νίκης από την Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι ο Λουκάς Τζανής

Εάν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στέλνουν μήνυμα για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, τότε σήμερα  εδώ στο Κερατσίνι και  στη Δραπετσώνα ο λαός της πόλης αποφασίζει στις 18 του Μάη, ο Ισχυρός Δήμος που μαζί συγκροτήσαμε, μαζί γαλουχήσαμε, μαζί οικοδομήσαμε να συνεχίσει την πενταετία της Ανάπτυξης 2014-2019»

Μ’ αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος της πόλης μας και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ισχυρός Δήμος κ. Λουκάς Τζανής υποδέχτηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Απριλίου και καλωσόρισε εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, για τον απολογισμό της πρώτης τριετίας 2011-2014.

Στην ομιλία του ο κ. Λουκάς Τζανής αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους τομείς δράσης της Δημοτικής Αρχής… Περιβάλλον-Παιδεία-Κοινωνική Μέριμνα-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Οικονομικά-Καθαριότητα-Έργα-Όραμα ήταν οι θεματικοί άξονες των 150 διαφανειών πάνω στους οποίους παρουσιάστηκε ο απολογισμός της πρώτης τριετίας 2011-2014, ενώ παράλληλα προβλήθηκαν και μια σειρά από οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της δράσης της δημοτικής αρχής. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βιντεοσκοπημένη δήλωση στήριξης της Μάρθας Καραγιάννη στον Δήμαρχο και τον Συνδυασμού, ενώ διαβάστηκε και η Επιστολή στήριξης του Κερατσινιώτη Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Δεμετζού Κωνσταντίνου.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος κάλεσε στην εξέδρα στελέχη και υποψηφίους Συμβούλους του ισχυρού δήμου, αναφερόμενος ξεχωριστά στον Δήμαρχο των Έργων  της χρυσής τετραετίας 1994-1998 (Σελεπίτσαρι-Κολυμβητήριο-Πρωτόκολλο Απομάκρυνσης της ΔΕΗ, καθώς και δεκάδες νέα σχολεία και πλατείες) κ. Γιώργο Χάσκα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους πάντες.

 

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …