Έστειλε μήνυμα νίκης από την Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι ο Λουκάς Τζανής

Εάν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στέλνουν μήνυμα για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών, τότε σήμερα  εδώ στο Κερατσίνι και  στη Δραπετσώνα ο λαός της πόλης αποφασίζει στις 18 του Μάη, ο Ισχυρός Δήμος που μαζί συγκροτήσαμε, μαζί γαλουχήσαμε, μαζί οικοδομήσαμε να συνεχίσει την πενταετία της Ανάπτυξης 2014-2019»

Μ’ αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος της πόλης μας και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ισχυρός Δήμος κ. Λουκάς Τζανής υποδέχτηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Απριλίου και καλωσόρισε εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, για τον απολογισμό της πρώτης τριετίας 2011-2014.

Στην ομιλία του ο κ. Λουκάς Τζανής αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους τομείς δράσης της Δημοτικής Αρχής… Περιβάλλον-Παιδεία-Κοινωνική Μέριμνα-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Οικονομικά-Καθαριότητα-Έργα-Όραμα ήταν οι θεματικοί άξονες των 150 διαφανειών πάνω στους οποίους παρουσιάστηκε ο απολογισμός της πρώτης τριετίας 2011-2014, ενώ παράλληλα προβλήθηκαν και μια σειρά από οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της δράσης της δημοτικής αρχής. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βιντεοσκοπημένη δήλωση στήριξης της Μάρθας Καραγιάννη στον Δήμαρχο και τον Συνδυασμού, ενώ διαβάστηκε και η Επιστολή στήριξης του Κερατσινιώτη Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Δεμετζού Κωνσταντίνου.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος κάλεσε στην εξέδρα στελέχη και υποψηφίους Συμβούλους του ισχυρού δήμου, αναφερόμενος ξεχωριστά στον Δήμαρχο των Έργων  της χρυσής τετραετίας 1994-1998 (Σελεπίτσαρι-Κολυμβητήριο-Πρωτόκολλο Απομάκρυνσης της ΔΕΗ, καθώς και δεκάδες νέα σχολεία και πλατείες) κ. Γιώργο Χάσκα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους πάντες.

 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …