Ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο πειραιώτικος λαός

Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων δημάρχων στον Πειραιά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και τώρα ο λόγος (και η ψήφος) ανήκει στους Πειραιώτες. Εκείνοι είναι που θα κληθούν να επιλέξουν τον δήμαρχο τους για την επόμενη πενταετία, βλέποντας στο πρόσωπο του νέου δημάρχου, (όποιος και αν είναι αυτός)   την ιδανική λύση που θα «αναζωογονήσει» την πόλη.  Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά «καυτοί» και η αντιπαράθεση μεταξύ των ανθυποψηφίων έντονη.

Οι κάτοικοι του Πειραιά άκουσαν τις ομιλίες, τα προγράμματα και τα σχέδια όλων των υποψηφίων. Αρκετοί βρίσκονται σε δίλημμα και από την άλλη πολλοί είναι αυτοί που έχουν καταλήξει στην επιλογή τους.

Οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης φαίνεται να είναι αυτοί, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που είδαν όλο αυτό το διάστημα το φως της δημοσιότητας, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα μονομαχήσουν για το δημαρχιακό θώκο.

Εν κατακλείδι, αυτό που έχει σημασία είναι, πως ο νέος δήμαρχος που θα εκλεγεί στη πόλη του μεγάλου λιμανιού, να κάνει πράξη τα όσα δεσμεύτηκε στους πολίτες και με τα έργα του να αναδείξει τον Πειραιά σε μια πόλη, αντάξια πολλών ευρωπαϊκών.

Καλή ψήφο…

 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *