Αγαπάς τον Πειραιά; Απόδειξέ το όπως η Αθηνά Γλύκα!

Όλοι λέμε ότι αγαπάμε τον Πειραιά, την πόλη που γεννηθήκαμε κ.λ.π., κ.λ.π. και κάποιοι απ’ όλους όσοι τον αγαπάμε εκτιθέμεθα ως δημοτικοί σύμβουλοι για να τον υπηρετήσουμε.

Όσοι εκλεγούν κι ανήκουν στον πλειοψηφούντα συνδυασμό, αρχίζουν μετά αγώνα να γίνουν αντιδήμαρχοι διότι, εκτός των άλλων, εισπράττουν μια πολύ καλή μηνιαία αποζημίωση.

Στην περίπτωση της νέας Αντιδημάρχου Οικονομικών στον Πειραιά, Αθηνάς Γλύκα, ισχύει το αντίθετο.  Εξελέγη δημοτική σύμβουλος κι όταν ο Γιάννης Μώραλης την επέλεξε για αντιδήμαρχό του, η Αθηνά αποποιήθηκε την αντιμισθία δηλαδή δε θέλησε να εισπράξει μισθό. Τούτο έχει ιδιαίτερη αξία διότι η νέα Αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι δικηγόρος, δηλαδή ελεύθερη επαγγελματίας, άρα δεν εισπράττει καμία άλλη πάγια αμοιβή, μισθό ή αντιμισθία, ενώ στα νέα της καθήκοντα θ’ αφιερώνει όλες τις παραγωγικές ώρες της ημέρας.

(Κάποιοι θα πουν: «Ναι, αλλά χωρίς μισθό είναι και ο Μαρινάκης, κι η Νταϊφά. Αν αυτοί κατατάσσουν την Αθηνά Γλύκα στο ίδιο οικονομικό επίπεδο, τότε κάτι μας κρύβει η γλυκιά Αντιδήμαρχος Οικονομικών!).

 

Πηγή: mellon.gr

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *