Αγνοείται μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ‘ΕΛΥΡΟΣ’

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΕΛΥΡΟΣ” Ν. Χ. 31, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του  Πειραιά προερχόμενο από το λιμάνι των  Χανίων, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο, για περιστατικό αγνοούμενου 34χρονου, μέλους του πληρώματος, συνάδελφος του οποίου διαπίστωσε ότι απουσίαζε από την καμπίνα που μοιράζονταν.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από οχτώ  περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πλοίο του Π.Ν., τέσσερα  παραπλέοντα και ιδιωτικό σκάφος προς εντοπισμό του αγνοούμενου  στις θαλάσσιες περιοχές του Σαρωνικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους. Παράλληλα, απογειώθηκαν ελικόπτερα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Π.Ν., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ακτές της Νεάπολης.

Οι έρευνες, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

About kymaeditor

Check Also

Τελετή απονομής ξιφών σε Ανθυποπλοιάρχους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Νομικού

Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *