Αγρια κόντρα στο λιμάνι -Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για βία και εκφοβισμό- Τι απαντά ο Μώραλης

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών και βγουν τα τελικά αποτελέσματα, στον Πειραιά βγήκαν τα όπλα από τα θηκάρια. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος όψει του β’ γύρου των Δημοτικών εκλογών προέβη σε σοβαρές καταγγελίες και άφησε αιχμές για τις προεκλογικές τακτικές του αντιπάλου του, Γιάννη Μώραλη

Δοκιμάστηκε η αντοχή της Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά καταγγέλλοντας βία, εκφοβισμό και εκμαυλισμό. Την επόμενη Κυριακή θα έχει εξαφανιστεί η βία από τη ζωή μας, είπε και πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε η είσοδός του σε εκλογικά τμήματα από τους «γνωστούς με τα μαύρα».

«Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα»

Μάλιστα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ζήτησε την προστασία του ιδίου και των συνεργατών του ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά. Έκανε λόγο για κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας.

Χρησιμοποιήθηκε κάθε αθέμιτο μέσο, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι ασκήθηκε βία και εκφοβισμός, υπήρξε χυδαίος εκμαυλισμός με διανομή τροφίμων σε σακούλες που μέσα υπήρχαν 20ευρα.

Κατήγγειλε επίσης παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και παράνομη συγκέντρωση του συνδυασμού Μώραλη την Παρασκευή, ημέρα που πραγματοποιεί συγκέντρωση η πλειοψηφία.

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε προβοκάτσιες» η απάντηση Μώραλη

Απαντώντας ο Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι στον Πειραιά υπήρξε εκλογική διαδικασία σε δημοκρατικά πλαίσια. Πρέπει ο κ. Μιχαλολιάκος να αποδεχθεί την επιλογή των Πειραιωτών. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε προβοκάτσιες.

Πρόσθεσε ότι δεν θα ακολουθήσει προβοκάτσιες, ωστόσο τόνισε ότι δεν πρόκειται ο συνδυασμός του να αφήσει αναπάντητες τόσο σοβαρές καταγγελίες. Ο κ. Δρίτσας και ο . Μιχαλολιάκος μπορούν να λενε ό,τι θέλουν. Ωστόσο, όποιος επικαλείται δημόσια πράγματα θεωρούμε ότι πρέπει να κινηθούν νόμιμες.

«Μυθεύματα και φαντασιώσεις»

Μιλώντας εξάλλου και στο Mega o κ. Μώραλης χαρακτήρισε μυθεύματα και φαντασιώσεις  τα όσα είπε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ενώ συνέχισε λέγοντας : «Ο κ. Μιχαλολιάκος πρέπει να αποδεχτεί την επιλογή των Πειραιωτών. Θα πρέπει να γίνει διερεύνηση των καταγγελιών για να δούμε αν ισχύουν τα όσα υποστηρίζει ή όχι. Αυτά που λέει αντανακλούν το πολιτικό του παρελθόν».

 

About kymaeditor

Check Also

Κορυφαίος αυθεντικός ελληνικός προορισμός η Κάρπαθος σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ

Την πλούσια παράδοση της Καρπάθου αναδεικνύουν τα Γερμανικά ΜΜΕ σε πρόσφατα δημοσιεύματα. Η ταξιδιωτική πλατφόρμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *