«Αδικεί τον εαυτό του ο Δρίτσας»

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Βασίλη Μιχαλολιάκου και Θεόδωρου Δρίτσα, ενάμιση περίπου μήνα πριν την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο νυν δήμαρχος του Πειραιά, μέσω των στενών συνεργατών του,  απάντησε στα λεγόμενα του βασικού, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αντιπάλου του,  (είχε τονίσει ότι «ο απερχόμενος Δήμαρχος πολιτεύεται μιμούμενος το κυβερνητικό «success story», οργανώνοντας μια άτυπη προεκλογική καμπάνια με δημόσιο και δημοτικό χρήμα») κάνοντας λόγο ότι «ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του».

 Συγκεκριμένα  οι στενοί συνεργάτες τονίζουν:

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του, επιλέγοντας να ταυτιστεί με τις απόψεις της πιο ακραίας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ  αδικεί τον εαυτό του όταν δεν γνωρίζει ότι στον Πειραιά δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης χωρίς φαγητό, χωρίς γιατρό και φάρμακα, χωρίς ένα κρεβάτι να κοιμηθεί.

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του όταν δεν το γνωρίζει ή δεν τον έχουν ενημερώσει ότι στο Δήμο Πειραιά όλα τα παιδιά έγιναν δεκτά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ  αδικεί τον εαυτό του όταν από τη μια μιλά για αυτοδιοικούμενη αυτοδιοίκηση, όταν ο ίδιος παραμένει εγκλωβισμένος στο κόμμα του και στην “ασφάλεια” της Βουλευτικής του έδρας.

-Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αδικεί τον εαυτό του όταν υιοθετεί άκριτα τους ισχυρισμούς μιας ομάδας ότι ξοδεύονται χρήματα δήθεν για επικοινωνιακούς σκοπούς όταν 3,5 χρόνια τώρα η Δημοτική Αρχή έχει σχεδόν μηδενίσει τα όποια έξοδα δημοσίων σχέσεων, ενώ φυσικά η δημοτική αρχή δεν έχει καμία εταιρεία επικοινωνίας ή άλλη που να προβάλλει τις εκδηλώσεις του.

Ο Δήμος δεν πρόκειται να πάψει να λειτουργεί επειδή κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλούνται.

Η συμμαχία δημοτών-εργαζομένων-δημοτικής αρχής αλλάζει τον Πειραιά με έργα και όχι με εκθέσεις ιδεών.

 

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …