Αιχμές Στυλιανίδη για τις επιλογές Σαμαρά

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα για τον Αντώνη Σαμαρά αφού καθημερινώς δέχεται βολές από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μετά την βαριά εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου. Ένας εξ αυτών είνια και ον Ευριπίδης Στυλιανίδης που άσκησε κριτική στις επιλογές της ηγεσίας της Ν.Δ. για τις πολιτικές που ακολούθησε.

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σημείωσε, το κόμμα «έδειξε την εντύπωση ότι ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και υιοθετεί ακροδεξιά ρητορική, κάτι που μας ενόχλησε όλους. Η παράταξη ποτέ δεν έτεινε προς τα άκρα πάντοτε προσπαθούσε να απευθυνθεί προς το μεσαίο χώρο».

Η Ν.Δ. πρέπει να παραδεχθεί την ήττα της και να μπει δημοκρατικά και συντεταγμένα σε μια διαδικασία αυτοκριτικής με θεσμικό τρόπο» δήλωσε ο Ε. Στυλιανίδης που ζήτησε τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ώστε «όλοι να αξιολογηθούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επαναπροσεγγίσουμε εκ νέου τον ιδεολογικό-πολιτικό προσανατολισμό του κόμματος».

Παράλληλα, ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε δύσκολη και κρίσιμη τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης στο Eurogroup. Έκανε λόγο για ανυποχώρητη στάση της Ευρώπης και κίνδυνο να μπει η Ελλάδα σε περιπέτεια ενώ τάχθηκε υπέρ της εξεύρεσης συμβιβασμού «στη βάση των συμφωνηθέντων και με συνεκτίμηση ότι ο Έλληνας σήμερα δεν μπορεί να σηκώσει άλλα βάρη».

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *