Αλλάζει το υπάρχον «περιφερειαρχοκεντρικό σύστημα» ο Γιώργος Γαβρίλης

Αλλαγές στο υπάρχον «περιφερειαρχοκεντρικό σύστημα» προανήγγειλε  ο Γιώργος Γαβρίλης στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανο Χρήστου και τα διευθυντικά στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Πειραιά.

Ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, μαζί με τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Πειραιά και συνεργάτες του ενημερώθηκε, αναλυτικά, από τον κ. Χρήστου και τα διευθυντικά στελέχη των υπηρεσιών για όλα τα τρέχοντα θέματα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει με την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο Γιώργος Γαβρίλης υπογράμμισε την εμπιστοσύνη του και την αναγνώριση των προσπαθειών όλου του προσωπικού της Π.Ε. Πειραιά ενώ ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το υπάρχον «περιφερειαρχοκεντρικό σύστημα», το οποίο συσσωρεύει όλες τις αρμοδιότητες στον Περιφερειάρχη με ορατές δυσλειτουργίες, και θα αντικατασταθεί από ένα πιο αποκεντρωμένο σύστημα διοίκησης.

 «Δεν θα υιοθετήσουμε το σύστημα αξιολόγησης»

Ο κ. Γιώργος Γαβρίλης  είπε ακόμα ότι η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν υιοθετεί το σύστημα αξιολόγησης, που θέσπισε η κυβέρνηση καθώς θεωρεί ότι δεν προσφέρει πραγματική αξιολόγηση και οδηγεί σε εξαναγκασμό απολύσεων.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *