Αλλαγές στις διοικήσεις ΟΛΠ και ΟΛΘ από την κυβέρνηση.

Μετά και την παραίτηση Ανωμερίτη,ενός εκ των μακροβιότερων προέδρων του Οργανισμού,  πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη τα αρμόδια υπουργεία έχουν προετοιμάσει τις προτάσεις τους για την «επόμενη ημέρα» σε ΟΛΠ, ΟΛΘ αλλά και των δέκα περιφερειακών λιμανιών. Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές του  υπουργείου Ναυτιλίας, για το θέμα αναμένεται να συνεδριάσει αύριο  Πέμπτη 11 Ιουνίου, επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας και ο γραμματέας της κυβέρνησης, Σπύρος Σαγιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και π  πρωθυπουργός που έχει ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών έως το τέλος Ιουνίου.

Για το θέμα των αλλαγών στις διοικήσεις του ΟΛΠ και του ΟΛΘ και των υπολοίπων λιμανιών αναμένεται να υπάρξει ανάλογη συνεδρίαση και από το ΤΑΙΠΕΔ, που είναι και ο βασικός μέτοχος που αυτήν τη στιγμή κατέχει το 74% του ΟΛΠ και του ΟΛΘ (εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο Αθηνών) και το 100% των υπολοίπων λιμανιών.

Σημειώνεται ότι το προσεχές Σάββατο, 13 Ιουνίου στις 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ΑΕ αποφάσισε τη σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, με βασικό θέμα την αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.

About kymaeditor

Check Also

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του βιοκλιματικού Στεγάστρου της κεντρικής αγοράς του Πειραιά

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του βιοκλιματικού Στεγάστρου της κεντρικής αγοράς της πόλης, μια μεγάλη ανάπλαση η οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *