Ανάμεσα στις πιο αξιόλογες όλου του κόσμου η Μαρίνα Φλοίσβου – Διεθνής διάκριση

Με μία ιδιαίτερα σημαντική «πλατινένια» διάκριση, το 5 Gold Anchors Platinum, την υψηλότερη διάκριση του παγκόσμιου θεσμού Global Gold Anchor Scheme, τιμήθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου και ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο αξιόλογες μαρίνες όλου του κόσμου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η δεύτερη mega-yacht μαρίνα στην Ευρώπη που λαμβάνει τη διαπίστευση Platinum, ενώ παράλληλα είναι και η πρώτη και μόνη μαρίνα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά τις πέντε Χρυσές Άγκυρες.

Αυτή η διαπίστευση έρχεται να αναγνωρίσει τις εξαιρετικής ποιότητας εγκαταστάσεις της Μαρίνας Φλοίσβου σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει σε πελάτες και επισκέπτες.

Η ειδική τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στο πλωτό μουσείο «Νεράιδα», στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου συνεδρίου ICOMIA World Marinas Conference 2018, που έλαβε χώρα στην Ελλάδα από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina AE, Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά: «Η διαπίστευση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς αναγνωρίζει την αδιάκοπη προσπάθεια της μαρίνας για την ανάδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών yachting στην Ελλάδα. Μέσα από αυτήν αποδεικνύεται ότι η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης, ανήκοντας πια στις πιο διακεκριμένες μαρίνες του κόσμου. Aυτή η διαπίστευση αποτελεί πειστήριο της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και των παροχών μας».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της μαρίνας που εργάσθηκε σκληρά για να φτάσουμε το επίπεδο της διαπίστευσης platinum. Στα 16 χρόνια λειτουργίας της, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της βιομηχανίας του θαλάσσιου τουρισμού και την αναγνώριση, τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους ξένους yachtmen και επισκέπτες. Η σημερινή διάκριση αποδεικνύει, όμως, και κάτι ακόμη: Ότι μπορούμε να αναπτύξουμε εξαιρετικές μαρίνες στην Ελλάδα, αρκεί να μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα και να εργασθούμε ομαδικά» πρόσθεσε ο κ. Κατσικάδης.

Ο γενικός διευθυντής του The Yatch Harbour Association (ΤΥΗΑ), Jonathan White, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που δίνουμε την πλατινένια διάκριση των 5 Χρυσών Αγκυρών στη Μαρίνα Φλοίσβου και συγχαίρουμε τον διευθύνοντα σύμβουλό της, κ. Σταύρο Κατσικάδη και την ομάδα της μαρίνας για αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διαπίστευσης, η Μαρίνα Φλοίσβου έπρεπε να επιτύχει σχεδόν άριστη βαθμολογία σε κάθε μία από τις 89 ξεχωριστές κατηγορίες του Gold Anchor Scheme, που καλύπτουν όλους τους τομείς λειτουργίας της μαρίνας, με ειδικότερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών. Από το 2014 έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις στη μαρίνα και έπειτα από σχετική αξιολόγηση το 2017, η ομάδα της μαρίνας εργάστηκε πολύ σκληρά πάνω σε συγκεκριμένα θέματα για να ανταποκριθεί άριστα στα πολύ απαιτητικά κριτήρια».

Για να λάβει τη διαπίστευση, η Μαρίνα Φλοίσβου κλήθηκε να καλύψει το σύνολο των απαιτητικών κριτηρίων που θέτει το Global Gold Anchor Scheme στους ελέγχους του και πραγματοποίησε, σε διάστημα μόλις 15 μηνών, ένα εντατικό πρόγραμμα αναβαθμίσεων των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της. Ως αποτέλεσμα, η Μαρίνα Φλοίσβου σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που ξεπέρασε το 95% σε όλες τις παρακάτω έξι κατηγορίες αξιολόγησης: Περιβάλλων χώρος, Σχεδιασμός, Πολιτικές και Διαδικασίες, Εξυπηρέτηση πελατών, Περιβαλλοντικά θέματα, Θαλάσσιες εγκαταστάσεις και υποδομές, Χερσαίες εγκαταστάσεις και υποδομές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Mηχανική βλάβη σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους στο πλοίο Hellenic Spirit στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για Ανκόνα, λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *