Αναβολή Γενικής Συνέλευσης ΟΛΠ μετά από αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ.

Μετά από αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ αναβλήθηκαν όλα τα θλαματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για τη Δευτέρα 22/6/2015, ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ .

Κατόπιν αυτού , η αποκοπή και καταβολή του μερίσματος χρήσης 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί (17/6/2015 και 23/6/2015 αντίστοιχα).Οι νέες ημερομηνίες σχετικά με το μέρισμα χρήσης 2014 θα προσδιοριστούν με νεότερη ανακοίνωση.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει εν τω μεταξύ σε εκκρεμότητα και αναμένεται εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει και πάλι η κυβερνητική επιτροπή προκειμένου να επιλέξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ, καθώς και το πρόσωπο που θα αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό. Επίσης αναμένεται συνάντηση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και της ¨Ενωσης Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα.

About kymaeditor

Check Also

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Στηρίζει την αυριανή απεργία των Σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με τον πιο τραγικό τρόπο πως δεν ήταν η κακιά η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *