Ανακατασκευή οδοστρωμάτων στο Δήμο Πειραιά.

Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Πειραιώς για την «Ανακατασκευή Ασφαλτικών και λοιπών οδοστρωμάτων Δήμου Πειραιά» προϋπολογισμού 3.500.000 €.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που περιλαμβάνει παρεμβάσεις 79 έργα σε δρόμους και των πέντε δημοτικών ενοτήτων του Δήμου. Θα πραγματοποιηθούν νέες ασφαλτοστρώσεις απλές και αντιολισθητικές, διαγραμμίσεις και ανακατασκευές των πεζοδρομίων. Η συνολική επιφάνεια των ασφαλτοστρώσεων υπερβαίνει τα 115.000 τετραγωνικά μέτρα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη σημασία του έργου και στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για να συντηρήσει, να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τις αστικές υποδομές και ειδικά το οδικό δίκτυο σ’ όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας. Επισήμανε, επίσης, ότι τα έργα αυτά συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια, στη βελτίωση της λειτουργικότητας του συνόλου του οδικού δικτύου και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος άνδρας στο λιμάνι του Πειραιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, άνδρας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *