Αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου από τον Πειραιά το “Βιτσέντζος Κορνάρος”

Αποπλέει το Σάββατο στις 17.00 για το προκαθορισμένο δρομολόγιό του από το λιμάνι του Πειραιά για την Κασοκαρπαθία, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», που βρίσκεται σε επισκευή, από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, ύστερα από την προσάραξή του στον λιμενοβραχίονα της Κάσου την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με στελέχη της ΛΑΝΕ το πλοίο θα αναχωρήσει κανονικά αύριο. Αρχικά είχαν καταβληθεί προσπάθειες για αναχώρησή του σήμερα ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Τα δύο νησιά, αλλά ιδιαίτερα η Κάσος, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό σε διάφορα είδη, ενώ σύμφωνα με τη δήμαρχο της Κάσου Μαίρη Σορώτου -Τσανάκη, οι κτηνοτρόφοι του νησιού βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν μπορούν να προωθήσουν έγκαιρα στην Κρήτη 2.000 αμνοερίφια για το Πάσχα.

Σημειώνεται πάντως ότι για το θέμα της Κάσου βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα και το φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο ΤΑΛΩΣ της νεοσύστατης εταιρείας Creta Cargo Lines προκειμένου να προσεγγίσει το νησί και να μπορέσει να εξυπηρετήσει τα φορτηγά που μεταφέρουν τα αμνοερίφια.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια από την πλευρά της μαθητιώσας νεολαίας πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *