Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Μελάς- Δεν παραδίδει την έδρα του

Εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων έθεσε τον ευατό του ο Παναγιώτης Μελάς που ανακοίνωσε την απόφασή του, με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο βουλευτής Α΄Πειραιά είχε διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να προκληθούν εκλογές και είχε δηλώσει ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, το όνομα του κ. Μελά είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.

«Δεν μπορώ τα αισχρά τους ψέματα»

«Δεν μπορώ να μείνω κάπου όπου κινούνται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς.
«Γι’ αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα και δεν ανήκω πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν μπορώ τα αισχρά τους ψέματα»

Αναφορικά με την έδρα του στη βουλή ο κ. Μελάς σημείωσε: «Την έδρα αυτή δεν την έχω πάρει ως βουλευτής επικρατείας αλλά με δικό μου αγώνα. Κι ο Κομμένος όταν παραιτήθηκε δεν παρέδωσε την έδρα του».

Σχετικά με την στάση του από εδώ και πέρα ο κ. Μελάς τόνισε ότι «τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ούτε στην γενική στάση μου και στα όσα χρόνια τώρα υποστηρίζω, ούτε και στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Edit

About kymaeditor

Check Also

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεσαρά Κρήτης – Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *