«Ανοησία κάποιων να μου αποδώσουν θέσεις που ουδέποτε υιοθέτησα»

Απάντηση στο δημοσίευμα διαδικτύου σύμφωνα με το οποίο χαρακτηρίζει ως «ανόητο το νομοσχέδιο  Μητσοτάκη για την αξιολόγηση» έδωσε ο Δημήτρης Λιντζέρης. Ο πρόεδρος του ΕΟΦ  τόνισε πως «η θεσμοθέτηση της αξιολόγησης στο Δημόσιο τομέα είναι μια πράξη ορθολογισμού και δικαιοσύνης, αποτελεί δείκτη ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού μιας χώρας και μπορεί να συμβάλει στην παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα του μοντέλου οργάνωσης διοίκησης και λειτουργίας. Συνεπώς τη θεωρώ επιβεβλημένη και αναγκαία».

Ο κ. Λιντζέρης στη δήλωσή του σημειώνει ακόμα  ότι «θεωρώ ανοησία την προσπάθεια κάποιων να μου αποδώσουν θέσεις που ουδέποτε υιοθέτησα και πιστεύω, αλλά και δεν συνάδουν με τη βαθειά πίστη μου στη χρησιμότητα αλλαγών, οι οποίες θα υπαγορεύονται από ουσιαστικές και αντικειμενικές αξιολογήσεις.

Πεποίθησή μου είναι ότι η αξιολόγηση προκειμένου να έχει τα προσδοκώμενα οφέλη, οφείλει να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που θα την προστατεύουν από στρεβλώσεις, ακόμα και υποκειμενισμούς. Στην αξία της αξιολόγησης έχω επενδύσει προσωπικά.»

 

About kymaeditor

Check Also

Η μεγαλύτερη γιορτή των τελευταίων χρόνων από την ΑΝΕΚ LINES και την ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΝΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία, η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ», …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *