Ανοικτά τα καταστήματα στον Πειραιά μέχρι τις 16.00.

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, από τις 11:00 μέχρι  τις 16:00 στον Πειραιά. Ο εμπορικός κόσμος του Πειραιά προσδοκά στην αύξηση της κίνησης στα καταστήματα εν όψει των εορτών του Πάσχα και πράγματι για σήμερα είναι σύμμαχος και ο καιρός.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει εξαγγείλει, πάντως, 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα στο εμπόριο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 στην οδό Ερμού, καθώς αντιτίθεται «στη συνέχιση της εφαρμογής του μνημονιακού – αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και καταργεί την Κυριακή – Αργία για τους εργαζόμενους», όπως είχε ήδη δημοσιεύσει το Πειραικό Κύμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ισχύσει το συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι 13.00-19.00. Το Μεγάλο Σάββατο 09.00-17.00 για την Αθήνα, 09.00-15.00 για τον Πειραιά και 10.00-16.00 για τη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

About kymaeditor

Check Also

Deutsche Bank: «Ελεύθερη πτώση» για τη μετοχή της – Αναταραχή στις αγορές

H νέα απότομη υποχώρηση των μετοχών στις ευρωπαϊκές τράπεζες, επαναφέρει την ανησυχία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *