Ανοικτός ο Αστέρας Βουλιαγμένης όλο το 2015

Αστέρας Βουλιαγμένης
Ανοικτό τελικώς θα παραμείνει όλο το 2015 το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα της Βουλιαγμένης. Η απόφαση ελήφθη καθώς αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) της έκτασης, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με τη Jermyn Street Real Estate Fund IV LP.

Η λειτουργία και οι πωλήσεις των ξενοδοχείων πραγματοποιούνται πλέον από την Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., σε συνέχεια της λύσης της σύμβασής της με την εταιρεία Starwood Hotels & Resorts, η οποία είχε αναλάβει από τις 5 Ιουλίου 2006 τη διαχείριση του συγκροτήματος.Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαχείριση από την εταιρεία Starwood δεν προσέθεσε τα αναμενόμενα στην παροχή υπηρεσιών του ξενοδοχείου ενώ την τελευταία διετία ήταν εμφανής η αδιαφορία για τις εγκαταστάσεις.

Με ορίζοντα τα έργα ανάπλασης των επενδυτών, το συγκρότημα είχε σταματήσει να δέχεται κρατήσεις τους τελευταίους επτά μήνες. Από τα τέλη Δεκεμβρίου όμως που αποφασίστηκε να παραμείνει ανοιχτό, ενεργοποιήθηκε ένα δεύτερο σχέδιο μεσοπρόθεσμης στρατηγικής, το οποίο περιλαμβάνει τη διαχείριση των δύο ξενοδοχείων «Αρίων» δυναμικότητας 125 δωματίων και «Ναυσικά» 162 δωματίων και 58 bungalows, όπως ήδη γίνεται για την πλαζ Astir Beach και τη μαρίνα.Τα εύσημα για τη συνέχιση λειτουργίας του ξενοδοχείου αξίζουν στους εργαζόμενους που με άοκνη προσπάθεια και επιμονή το κράτησαν ανοικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ροή των κρατήσεων κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα για το καλοκαίρι, με το εισερχόμενο ρεύμα τον Ιανουάριο να διαμορφώνεται στα ίδια επίπεδα με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον υπάρχει και από τη συνεδριακή αγορά, καθώς εκφράζονται αιτήματα για τη φετινή χρονιά.

About kymaeditor

Check Also

Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου στην Αθήνα: Το μπόνους των 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό και τα σχέδια για μαζικό χτύπημα

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *