Αντίθετος στην παραχώρηση του ΟΛΠ σε ιδιωτικά χέρια ο Λεουτσάκος

“Οχι” στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ δηλώνει εκ νέου ο Στάθης Λεουτσάκος καθώς όπως υποστηρίζει λιμάνια όπως του Πειραιά δεν μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν.  Αυτό το μήνυμα περνά ο Πειραιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της απογευματινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου όπου αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ να προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, εναλλακτικές λύσεις για τη συνέχιση του διαγωνισμού.

«Η ανάπτυξη του λιμανιού είναι υπόθεση του Δημοσίου, αλλά οι ιδιωτικοποιήσεις, έτσι όπως τις γνωρίσαμε, θεωρώ ότι είναι μείζον λάθος να υποχωρήσει η κυβέρνηση και να τις προκηρύξει», σχολίασε αρχικά στο ρ.σ ΒΗΜΑ ο Στάθης Λεουτσάκος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα μέτρα, σημειώνοντας ότι «εάν τα δύο είναι από το λαθρεμπόριο, θα τα ψηφίσω και με τα δύο χέρια, εάν είναι από αυτούς που από την κρίση την πενταετία δεν πλήρωσαν και αντιθέτως πλούτισαν, θα σηκώσω και τα δύο χέρια».

Τόνισε ακόμη ότι το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας έχει μια δέσμευση με βάση το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ενώ η κυβέρνηση έχει μια δέσμευση με βάση τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Τέλος, στάθηκε υπέρ των δηλώσεων Λαφαζάνη σχετικά με την Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι τις απόψεις αυτές τις λένε 15 χρόνια, από τότε που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ.

About kymaeditor

Check Also

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέας ΚΟ των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κόσμου σ’αυτό «το πρώτο βήμα» της νέας κοινοβουλευτικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *