«Απαντάμε στην πρόκληση της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού»- Ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ την ερχόμενη Τετάρτη

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  πραγματοποιεί την  Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, (ΠΟΕΠΛΣ) όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η κυβέρνηση συνεχίζει με αμείωτη ένταση το σφυροκόπημα στους ένστολους.

Από την μια αγνοεί επιδεικτικά  την απόφαση του Σ.τ.Ε. για τις αντισυνταγματικές πλέον μειώσεις των αποδοχών μας και από την άλλη απροκάλυπτα προχωράει στην βίαιη ανατροπή του καθεστώτος των ασφαλιστικών μας ταμείων προκειμένου, δια της καταρρεύσεως τους, να απαλλαγεί από αυτά και να τα σπρώξει στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Το περιβόητο πλέον άρθρο 221 του σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών είναι αυτό που υπογράφει την θανατική καταδίκη, όλων των ασφαλισμένων φορέων των Ε.Δ και Σ.Α.

Τα φτιασιδώματα και οι περιγραφές περί “ρήτρας αξιόμαχου” δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκθέσεις ιδεών πρόχειρης και κακής επινόησης.

Από την άλλη είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την αποδυνάμωση της ισχύος των αποφάσεων του Σ.τ.Ε.  και του κουρέματος των όσων αυτές επιβάλλουν.

Για τους παραπάνω λόγους η Ομοσπονδία σε συν/ση και με τις άλλες Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Ε.Δ. και Σ.Α. καλεί τα μέλη της και το σύνολο των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε αγωνιστική δράση που θα εκδηλωθεί την Τετάρτη 06/08/2014  με ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Σηκώνουμε το γάντι, απαντάμε στην πρόκληση της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού. Όλοι μαζί στην μάχη της επιβίωσης και της διασφάλισης των όρων ποιότητας της ζωής μας».

About kymaeditor

Check Also

Δημόσιο: Ανοίγει τη Δευτέρα ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022

Ανοίγει αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022 στο Δημόσιο, καθώς την Τετάρτη η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *