Απεβίωσε ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Β΄ Πειραιά, Μιχάλης Γαργαλάκος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαργαλάκος, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, με αντιδικτατορική δράση στη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος.

Υπήρξε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού της, «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ».

H κηδεία του Μιχάλη Γαργαλάκου θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη στις 13:30 στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο θάνατος του γνωστού δημοσιογράφου και πολιτευτή της Β’ Πειραιά Μιχάλη Γαργαλάκου σκόρπισε θλίψη τόσο στον Δημοσιογραφικό κόσμο όσο και στην πόλη του Πειραιά.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του Μιχάλη Γαργαλάκου.

Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Δήλωση Β. Μιχαλολιάκου

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα από τα ιστορικά στελέχη  του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, του Καναλιού-1,  έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Γαργαλάκος με το πάθος του από τη μια και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και την ανάλυση της είδησης  από την άλλη, ξεχώρισε στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τον έκανε αγαπητό στους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν.  Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

About kymaeditor

Check Also

Αίγινα: Προσπάθησαν να φύγουν με το πλοίο μετά από κλοπή από οικία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής από οικία που διαπράχθηκε, απογευματινές ώρες της 10-7-2024, …