Απειλεί με αποκαλύψεις ο Μελάς- “Θα αναφέρω ονόματα όσων είχαν πει ότι ήθελαν να ψηφίσουν για Πρόεδρο”

Με αποκαλύψεις απειλεί ο Παναγιώτης Μελάς σε περίπτωση που κληθεί στη Δικαιοσύνη. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα αναφέρει τα ονόματα όσων είχαν πει ότι ήθελαν να ψηφίσουν για Πρόεδρο.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ , απάντησε με αυτόν τον τρόπο στο «τελεσίγραφο» των ΑΝΕΛ που του ζητούσε να δώσει εντός 24 ωρών τα ονοματεπώνυμα όσων διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο».

Μάλιστα, ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ, το όνομα του οποίου, όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Ένας βουλευτής με παρακάλεσε να πω στον κ. Καμμένο, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι διαμαρτύρονται πολλοί ψηφοφόροι του, διότι δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου περί δωροδοκίας τις χαρακτήρισε «κακοήθειες και αισχρές καταστάσεις», ενώ κατήγγειλε για μια ακόμη φορά πως «τα συζητούσαν ο κ. Καμμένος με την κυρίαΞουλίδου και τα απέκρυπταν από εμένα», παρά την απόπειρα εμπλοκής του ονόματός του.

About kymaeditor

Check Also

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης η ευημερία και η κοινωνική ασφάλεια των πολιτών»

«Οι προοπτικές του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης διαγράφονται θετικές» ανέφερε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *