Απεργία των υπαλλήλων του ΝΑΤ στις 27 και 28 Ιανουαρίου.

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τις 27 και 28 Ιανουαρίου με αιχμή το ασφαλιστικό αποφάσισε στη συνεδρίασή της την Παρασκευή η γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ, σε μία κίνηση συμπαράστασης στην απεργία της ΠΝΟ.

Σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου αναφέρουν ότι, «με την 11ήμερη απεργία τους αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν παρά τις παραπλανητικές προσπάθειες των υπουργών οι οποίοι διερωτώνται για την έντονη αντίδρασή μας.

Το ΝΑΤ όπως και το λιμάνι του Πειραιά ήταν τα λάβαρα με τα οποία η σημερινή κυβέρνηση έπεισε τους εργαζομένους να την ψηφίσουν. Και ακριβώς αυτά τα λάβαρα τα ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, όχι μόνο αυτοαναιρούμενη, αλλά προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα αυτά γίνονται και για το συμφέρον μας» σημειώνουν.

Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ δηλώνουν: «Θα τα καταφέρουμε όπως και στο παρελθόν να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έστω κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι να αγωνιζόμαστε» υποστηρίζουν και καλούν εκ νέου την ΠΝΟ, τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τους εργαζόμενους στην Εστία Ναυτικών, στον ΕΛΟΕΝ και όλους τους εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία σε κοινό μέτωπο «για να αντιμετωπίσουμε τον κυβερνητικό Αρμαγεδώνα».

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα συγκληθεί και πάλι η γενική συνέλευση των υπαλλήλων του ΝΑΤ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

About kymaeditor

Check Also

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο  Πειραιώς, διοργάνωσε την τελετή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *