Αποκαλύψεις Λεουτσάκου για την έλλειψη χρηματοδότησης στα νοσοκομεία του Πειραιά και νησιά του Αργοσαρωνικού

Στο νευραλγικό χώρο της Υγείας επικεντρώνεται ο Στάθης Λεουτσάκος. Ο Μανιάτης υποψήφιος βουλευτής της Α΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη κυβέρνηση Σαμαρά και φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη μη χρηματοδότηση στα νοσηλευτικά ιδρύματα τόσο του Πειραιά όσο και των νησιών του Αργοσαρωνικού. “Αφησαν την Υγεία χωρίς χρήματα” τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Λεουτσάκος:
1. Την 7ετια 2007- 2013 στα τρία μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής (Τζάνειο, Μεταξά και Κρατικό Νίκαιας) διατέθηκε μόλις το 0,83% των χρημάτων, που έλαβε, από το ΕΣΠΑ, η περιοχή.
2. Στα νησιά του Αργοσαρωνικού: Πέρα από τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, οδηγούς κ.α., δεν έγινε, επί 7 χρόνια, ούτε μια (1) επένδυση με χρήματα από το ΕΣΠΑ.

«Ο απερχόμενος υπουργός Υγείας κ. Βορίδης, γνωστός από τις φωτογραφίες του με το τσεκούρι, καλό θα είναι να σταματήσει τις εμφυλιοπολεμικές, διχαστικές, δηλώσεις και να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά εγκατέλειψε, τελείως, τις μονάδες Υγείας στον Δήμο Πειραιά και στα νησιά του Αργοσαρωνικού», ανέφερε, σε δήλωσή του ο κ. Λεουτσάκος. Και πρόσθεσε:

«Αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν, ξεκάθαρα, την εγκατάλειψη της περιοχής μας από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά αλλά και από προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτή η εγκατάλειψη αφορούσε όλους τους συμπολίτες μας, χωρίς καμία διάκριση. Σε αυτή την πολιτική μπαίνει, την Κυριακή, οριστικό τέλος».

About kymaeditor

Check Also

Νέα οδηγία ΠΟΥ για την Covid: Οι υγιείς ενήλικες κάτω των 60 δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες, κάτω των 60 ετών, δεν χρειάζονται επιπλέον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *