“Απομονώνουμε τους νοσταλγούς του φασισμού”

Στη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης.

Αναλυτικά η δήλωση

“Ένα χρόνο μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ο Δήμος Κορυδαλλού, οι φίλοι του, η οικογένειά τους, αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας,«Δεν Ξεχνάμε». Απομονώνουμε τους νοσταλγούς του φασισμού που καπηλεύονται κάθε έννοια αγάπης για την πατρίδα, μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την αβεβαιότητα και την αγωνία των πολιτών που πλήττονται από την κρίση. Στη μνήμη του Παύλου, οι τοπικές κοινωνίες, απομονώνουμε την Χρυσή Αυγή, αντιδρούμε σύσσωμες και καταδικάζουμε αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο, το μίσος και την βία στις δημοκρατικές γειτονιές της Β’ Πειραιά.

Η εκπαίδευση, η οικογένεια, κάθε οργανωμένος θεσμός, όλοι εμείς, έχουμε χρέος και καθήκον να υπογραμμίζουμε την ανθελληνική, ανήθικη και παράνομη δράση τους, έχουμε χρέος να υψώνουμε το ανάστημά μας ενάντια στον φασισμό. Τιμούμε τον έναν χρόνο από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα με αγώνες διεκδίκησης, με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού και εξωραϊσμού 7 Γεφυρών

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού αλλά και εξωραϊσμού των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *