Αποφυλακίστηκε ο Στάθης Μπούκουρας

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος κρατούνταν τους τελευταίους μήνες στις φυλακές Ναυπλίου.Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμά του αποφάσισε να μην παρατείνει την προσωρινή του κράτηση για τα αδικήματα που αφορούν σε ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συνδέονται με την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής».

Οι δικαστές αποφάσισαν επίσης να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής εγγύησης 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα.

Στην κρίση των δικαστικών λειτουργών μέτρησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έχει αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι δεν ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Η δικηγόρος του Βάσω Πανταζή δήλωσε: «το συμβούλιο Εφετών ομόφωνα απεφάνθη με βούλευμα του, την μη παράταση της προσωρινής κράτησης του κ. Μπούκουρα, δεχόμενο ότι ο κ Μπούκουρας, μετά την ουσιαστική αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων. Είναι μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του για την απόδειξη της αθωότητας του».

About kymaeditor

Check Also

Κατέπεσε μικρό αεροσκάφος στη Θήβα – Νεκρός ο χειριστής

Μικρό αεροσκάφος κατέπεσε, στις 12:30 το μεσημέρι, κοντά στην Αερολέσχη Θηβών, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *