Αντιδήμαρχος με “κουρεμένες” αρμοδιότητες ο Χρήστος Αγραπίδης

Το όνομα του είχε ακουστεί ακόμα και για αναπληρωτής Δήμαρχος Πειραιά. Τελικά περιορίστηκε σε μια πιο υποβαθμισμένη θέση. Ο λόγος για τον Χρήστο Αγραπίδη, ο οποίος, με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά ορίστηκε  Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, χωρίς αντιμισθία, με θητεία από 19/9/2014 έως 4/3/2017 με «πετσοκομμένα»  μάλιστα καθήκοντα. 

Ο Χρήστος Αγραπίδης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, εκτός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων.

Επίσης  ορίζονται Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με θητεία από 19/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Κόκκαλης Πέτρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Χαλικιά Αναστασία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικών Ισότητας και Πολυϊατρείων και της ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.

About kymaeditor

Check Also

Ύδρα: Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα

Για την Ύδρα:  Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα για το νησί., …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *