Πιέσεις Αθανασίου σε Μώραλη για τα Δικαστήρια- «Θέλω προτάσεις τώρα και όχι τον Οκτώβριο»

Τα Δικαστήρια Πειραιά και το θέμα μετεγκατάστασης αυτών ή όχι βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της δημοτικής αρχής, νυν και μελλοντικής , της πόλης.  Σύμφωνα  με όσα αποκαλύπτονται από το «Reportaz Net» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έχει στείλει κρυφό τελεσίγραφο στον νέο δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβριήλ για το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων του Πειραιά.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε την πρόταση Μώραλη που ζήτησε προθεσμία έως τέλη Οκτωβρίου για να παρουσιάσει συγκροτημένη πρόταση για την χρηματοδότηση της ανακατασκευής του γιαπιού της Ραλλείου. Ο ίδιος υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει πίεση χρόνου με τα μισθώματα να “τρέχουν” για το κτίριο του Κεράνη και το δικαστικό έτος να ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του “Reportaz Net” ο υπουργός Δικαιοσύνης απηύθυνε τελεσίγραφο (!) να συναντηθεί με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, ζητώντας να του παρουσιάσουν τις προτάσεις τους εντός 10 και το πολύ 15 ημερών για το θέμα της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *